«

»

Vindskydd och utemöbler

Nu har vindskyddet som jag sytt i tyg från IKEA äntligen blivit klart och sitter uppe :-)
Även utemöblerna som vi köpte på plantagen i höstas har fått kommit fram!

Före:

Balkongen

Efter:

Vindskydd och utemöbler

Ska bli trevligt och kunna njuta här i vår, sommar och höst!

Bara mattorna som ska fram sen och så ska jag sy lite kuddar också.

3 kommentarer

 1. Carina Edvardsson

  Så fiiiinnt det blev!
  Kram fr mamma

 2. Emma

  Hej, vilken härlig blogg du har! Jag bor själv i en lägenhet med balkong tillsammans med mig sambo och drömmer om en stor trädgård med växthus, trädgårdsland och en massa blommor! Så länge får jag nya mig med min balkong :) Måste säga att det blev jätte snyggt med tyget! Jag har själv tänkt att sätta upp. Lackade du tyget innan och hur valde du att fästa det? Några tips kanske?! Tror jag tar en tur till ikea senare idag :) Ha en kanon dag

  1. Annie

   Tack så mycket! Jag har inte lackat tyget, utan hoppas på en sommar med mycket sol och lite regn. Får se hur det går. Det som var svårast var hur jag skulle fästa tyget, så det blev till att prova sig fram. Nu har jag bomullsband som jag har sytt på baksidan av tyget. De har suttit uppe ett par dagar nu och hänger kvar än :) Lycka till! En tur till IKEA är ju aldrig fel ;)

Kommentera