«

»

Första steget taget…

Idag tog jag äntligen tag i årets högst prioriterade projekt i trädgården, vår granhäck! Jag ringde GM Trädvård, som ska komma hit och titta på vår häck och ge oss en offert på att fälla granarna, fräsa bort stubbarna och sätta en ny häck.  Den befintliga ”häcken” består av cirka 25 granar, 8+ m höga, i en 40 m lång rad. Tanken är att ersätta dessa med avenbok eller bok.

Att fälla granarna och forsla bort dessa kommer troligen inte uppskattas av vår gräsmatta. Vi har valt att inte plantera några nya träd och buskar, då det finns en risk för att dessa är i vägen när granarna ska ner. Vilket gör att vi vill få bort häcken så snart som möjligt, så att vi kan börja plantera träd och buskar, utan risk för att en gran faller ner på dem…

Granarna_001

Granarna_002

 

 

 

Kommentera