«

»

Vår, värme och påsk

Vårvädret har återvänt och jag har varit i trädgården varje dag denna påskhelg. Jag har fortsatt att gräva fram plattläggningen vid den gamla växthusgrunden, funderat och planerat.  Vi har även fixat en av punkterna på min planeringslista! Vi har fixat rabatten vid parkeringen på framsidan.

Tyvärr tog jag ingen före-bild, så jag har letat fram en bild jag tog för en månad sedan. Jag är svag för före och efterbilder.  Jag vill kunna se förändringen och kunna minnas. Man glömmer ju så lätt!

I helgen har vi alltså flyttat en rad med hosta från rabatten framför huset och flyttat två ’träpinnar”. Så nu ser rabatten framför huset ännu värre ut, men det är ett annat projekt. Rabatten vid parkeringen ser i alla fall mycket bättre ut nu. Det såg ganska ”slarvigt” ut innan. Kommer nog bli riktigt bra när hostan börjar komma upp (om den överlevde flytten…)

Före:

040615_001

Efter:20150406_002

Kommentera