«

»

Vår i Paris

Igår kom vi hem efter en vecka i somriga Paris. Det har varit härligt väder och vi har njutit av våren. Utöver att besöka de sedvanliga turistmålen som Eiffeltornet, Triumfbågen med mera besökte vi även två parker i Paris;  Parc Floral de Paris och Jardin des Plantes. Parc Floral de Paris är en stor park med tulpaner, magnolior och mycket mycket mer. Utöver detta fanns det även en riktigt stor lekpark för barn. Jardin des Plantes är en fin park med en mycket fin trädgård; Jardin alpin. En fin trädgård som vi säkert kommer använda som inspirationskälla när vi formar vår egen trädgård.

Fast det krävdes inte ett besök i en park för att få ta del av våren i Paris. Vårblommorna fanns överallt! Så nu kliar det i fingrarna att komma igång med att så ännu mer. Har försökt att hålla igen innan vi skulle i väg, men nu finns det inget som hindrar mig!

 

 

 

Parc Floral de Paris

Jardin des Plantes

Kommentera