«

»

Nya vyer

Idag har det hänt mycket i trädgården. I morse hade vi ca 25 granar och på eftermiddagen var de ersatta med 120 stycken avenboksplantor. Äntligen!

Redan när vi köpte huset hade vi bestämt att granarna skulle bort, men det är ju inget man bara gör. Ifall inget jag bara gör. Granarna var ganska höga och några stod ganska nära huset, så vi tog hit fyra arborister från SveArb. Så på bara en dag gick vi från en ”granhäck” till en avenbokshäck.

Insynen till trädgården har inte förändrats så mycket. Den nya häcken är inte så tät, men granarna var mest stolpar längst ner ändå. Hela trädgården känns dock helt annorlunda. Öppnare och ljusare! Nu kan man se Karaby backar, en lite bättre vy än grantopparna som var i vägen i morsen.

Före (februari 2015):032015_001

Efter (30 april 2015):20150430_DSC_0008_1

 

 

 

Kommentera