«

»

Namnskyltar

För att inte blanda ihop plantorna är det bra att ha några namnskyltar. Jag föredrar träpinnar, de jag har är dock lite för stora för att få plats i mina små drivhus. Jag har därför gjort några tillfälliga namnskyltar med hjälp av frystejp och tandpetare. Små namnflaggor helt enkelt :) DSC_0035_20150517

DSC_0039_20150517 DSC_0041_20150517

 

I år har jag förodlat:

Pensé, Frizzle Sizzle, Weibulls

Busktomat, Tiny Tim, Hammenhög
Busktomat, Bitonto, Lord Nelson

Chili, Jamaican Bell, Lord Nelson

Chili

Paprika

Prydnadspumpa, Shenot ’Growns of Thom’, Lord Nelson
Prydnadspumpa, Gourd, Suttons
Prydnadspumpa, Turks Turban, Lord Nelson
Prydnadspumpa, Weibull
Pumpa, Atlantic Giant, Thompson & Morgan

Kalebass, Lord Nelson

Minimelon, Weibulls

Djungelgurka, Lord Nelson

Frilandsgurk, Marketer, Nelson Garden

 

Kommentera