«

»

Trädgårdshelg

Det har varit en mycket trevlig trädgårdshelg!

Lördagen inledes med ett besök på Trädgårdsgillets trädgårdsloppis och ett litet Bornholmsfikon fick följa med hem. Det gick lite fortare på trädgårdsloppisen än väntat så vi gjorde ett spontan besök på Johans Trädgård och Miljö. Mycket trevligt besök. Dit ska vi åka igen.

Sen blev det ett besök på Linders Plantskola, mycket fint man ville ta med sig! En kejsarek och en ginko blev det till slut efter mycket tittande.

20150525_DSC_0147 20150525_DSC_0159

Blev ganska avundsjuk på planteringsbordet som de hade på Linders Plantskola. Jag hade det inte helt fel i söndags när jag planterade om min plantor, i skuggan under päronträdet.

20150524_2015-05-24 12.54.20

 

 

2 kommentarer

  1. Saga

    Ville mest bara säga Hej och hälsa att du har en härlig blogg och trädgård! Jag hittade den för några veckor sedan och har läst både bland äldre och nyare inlägg:)
    Vi håller också på att fixa med en trädgård som vi fick (nåja, köpte…) 2012, men med två små barn går det långsamt och trädgårdsbudgeten är inte särskilt stor, så det blir inte så mycket inköp ännu.

    1. Annie

      Va roligt! Jag tycker att det är så bra att kunna gå tillbaka i bloggen och titta vad man gjorde förra året. Då blir det tydligare att det går framåt i trädgården, även om det inte alltid känns så när man ser allt ogräs :)

Kommentera