«

»

Gott Nytt OdlingsÅr!

Dags för nytt odlingsår! Jag har börjat kolla runt efter vilka fröer jag ska beställa till årets odlingssäsongen. Spännande!

Ute i trädgården är jag lite orolig för mina vårlökar. Det har inte varit så kallt i december och jag kan se hur en del lökar är på väg upp. Lite för tidigt. Även om jag längtar till att vårblommorna blommar, så tror jag att det är lite tidigt för dem. Jag håller dock tummarna att det går vägen och de överlever och att jag får se mina krokus och tulpaner som jag satte i höstas.

2 kommentarer

  1. Tant Otteskrufv

    Men var bor du? Här har snön bäddat in de små i sitt fluffiga täcke och nu syns inte knoppningen längre. De somnar nog om och så får vi leta efter dem i mars/april när vi längtar som mest :)

    1. Annie

      Vi bor utanför Kävlinge i Skåne och nu har även vi fått ett snötäcke:) Så jag hoppas lökarna sover ett tag till nu!

Kommentera