«

»

Ett steg i rätt riktning

Sakta men säkert så börjar rabatten på framsidan att ta form. När vi flyttade in så fanns det lite blandat planterat i rabatten, men som inte riktigt passade ihop. Förra våren flyttade vi därför hostan som fanns i rabatten och i höstas gjorde vi en ny rabatt vid kastanjen dit vi flyttade lite till. Så det finns inte så mycket kvar i rabatten, förutom några växter jag grävde ner i höstas för att de skulle klara vintern bättre.

Vi kände också att rabatten behövde en bättre inramning och förra helgen så färdigställde vi kanten. Nu är det ”bara” planteringen kvar :) Så nu funderar jag på vad vi ska sätta i rabatten. Det som jag funderar på just nu är Lavendel (blå, vit), Hosta, Hakonegräs, Pion, Hortensia, Stäppsalvia, Stjärnflocka. Tanken är att börja plantera i juni, så jag har lite tid till på mig att fundera och planera.

 

Före ( 2014-03-30)

20160411_DSC_0164

 

Efter (2016-04-10)20160411_DSC_0874

 

Kommentera