«

»

Nytt år och nya tag

Jag vet inte vad som hände förra året men det blev ett långt blogguppehåll. Tanken med bloggen är att kunna gå tillbaka och se hur trädgården utvecklas. Lite svårt om jag inte uppdaterar bloggen, så det får bli lite skärpning nu! Nytt år, nya tag! Jag har därför tänkt att sätta ihop några inlägg framöver med bilder från förra året.

Direkt efter jul och nyår började det klia i fingrarna och jag har börjat planera inför det nya året. I år tänkte vi bland annat bygga ett trädäck, fixa stenrabatten på framsidan och planera vidare rumsindelningen av trädgården. Det är självklart mycket fokus på fröer också nu. Snart dags för årets första inköp av fröer. Det är högtid att så lite chili och pelargon. Tänkte även redan nu så lite tomat (Tiny tim eller Vilma) för att se hur tidigt man kan få skörda tomater, det är ju så små att de borde kunna bo inne på fönsterbrädan till de kan flytta ut i uterummet. Det borde heller inte vara ett problem att de blir för långa och skrangliga, men det får vi se…

Vädret just nu är nog ganska typiskt januariväder, lite snö, lite regn och mellan -5 och 5 grader.  Tittade på lite bilder från förra året och såg att vi började så smått med trädgården redan i slutet av februari. Så inte så långt kvar…

Kommentera